Шрифт:

Президентът на Европейската атлетика награди организаторите в Стара Загора

Президентът на Европейската атлетика награди организаторите в Стара Загора
19-06-2021 19:03

Президентът на Европейската атлетика Добромир Карамаринов награди с плакети на ЕА заместник кмета на Стара Загора Красимира Чахова и председателя на СКЛА Берое Иван Колев.

 

Призовете се връчват за приноса на двамата към развитието на леката атлетика в града и организацията на европейския отборен шампионат (втора лига), което се провежда този уикенд в Стара Загора.

 

Добромир Карамаринов благодари на всички, които работиха неуморно в последните месеци, за да може да се проведе това първенство. Соня Шпенделхофер, делегат на Съвета на ЕА и президент на атлетическата федерация на Австрия награди с плакет за заслуги Галя Пухалева, председател на организационния комитет на Европейското отборно първенство.

 

Първоначално стартовете на европейския отборен шампионат трябваше да са в Латвия, но през ноември стана ясно, че страната няма да може да ги организира заради пандемията от коронавирус. Тогава Европейската атлетика гласува доверие на Стара Загора да се наеме с домакинството на първенството в което сега ще участват атлети от девет държави.

 

 

 

---


Тагове: ЕОП 2021, Добромир Карамаринов, Стара Загора, ЕА
BGAthletic.com

КоментариПоследни новини Най-четени