Шрифт:

Успешни в залаганията – мисията (не)възможна

Успешни в залаганията – мисията (не)възможна
18-11-2021 11:03

Можем ли да бъдем успешни в залаганията и то в дългосрочен план? Можем ли да изкарваме прехраната си изцяло от спортни предвиждания? Можем ли да разчитаме на безплатните прогнози от www.футболни-прогнози.бг , които има в интернет?

 Като във всяко едно нещо, в което искаме да бъдем успешни, така и при спортните залагания, ние трябва да бъдем отдадени на това, да следваме определена цел и да имаме ясно фиксирана стратегия. Разбира се успехите не идват бързо, а се изисква много работа и отделяне на време от наша страна. Също така е нужна някаква инвестиция, която да бъде правопропорционална на възможностите и очакванията ни. Мнозина си представят този вид успех като изключително лесен и, че без никакви, или поне с минимално вложени усилия, могат да постигнат големи резултати. Това със сигурност не се случва така, и точно този тип хора или лесно се отказват, или губят солидно количество средства.

Важно е когато отделяме пари за първоначалната си инвестиция, то това да бъдат средства, които можем да си позволим да загубим. Не, че ще се стремим да го направим, но е добре да не мислим за тях известно време и да можем да ги залагаме на воля. Също така, в зависимост от типа предвиждания, както и общия брой на коефициента в системата/колонката, е хубаво да определим един процент от тази банка, който да не надвишаваме при залог, колкото и сигурен да ни изглежда той. Един от често срещаните и успешни варианти е залог с общ коефициент около 2.00, в комбинация с до 5% от банката. Пример: имаме банка от 1000лв. и залагаме на две срещи една от които с коеф. 1.40, а другата 1.45. Общата ставка е равна на 2.03, а залогът ни трябва да бъде 50лв. Така при успеваемост 50%+ то ние със сигурност ще бъдем на печалба в дългосрочен план. Размерът на тази печалба зависи от банката и от постоянството ни в залозите.

Всичко това обаче отнема време, а именно то е един от най-ценните ни ресурси. Особено ако сме в начален етап и не разбираме много от спортни залагания, то вероятността да изгубим време в комбинация с пари е доста голяма. Ако не се чувстваме достатъчно уверени в себе си съвсем спокойно можем да се обърнем към някой, който да ни предоставя тези прогнози, а ние просто да се занимаваме с поставянето на залозите. Как обаче да изберем на кого да се доверим на фона на морето от опции, което съществува онлайн? Трябва да търсим такъв доставчик на услугата, който да има устойчивост във времето и доказателство за успех в предвижданията си. Подобна платформа, която може да бъде наш верен съюзник и другар е българският онлайн типстър Футболни-прогнози.Бг. На сайта им ще намерим изключително много полезна информация, свързана със спорта като цяло, както и напълно безплатни предвиждания, с висок коефициент на успеваемост. Освен това допълнителна стойност на услугата, както и на самото ѝ качество добавя екипът на сайта, който е изграден от професионални гемблъри и бетъри, тясно специализирани в сферата. Ами какво чакаме тогава? Заслужава си поне да опитаме! 

 

---


BGAthletic.com

КоментариПоследни новини Най-четени