Шрифт:

Стартира 10-ото издание на анкетата Най-добър млад спортист на България

Стартира 10-ото издание на анкетата Най-добър млад спортист на България
09-12-2021 11:38

От днес стартира анкетата за Най-добър млад спортист на България за 2021 г. Юбилейното, 10-о издание на единствената по рода си класация за млади таланти (до 19 г.) на Viasport.bg, бе отложено миналата година заради пандемията от коронавирус и липсата на състезания особено за подрастващи. Сега обаче екипът на единствения сайт за детско-юношески спорт у нас възобновява традицията, въпреки многото трудности през които мина и намалелите финансови възможности.  Смятаме, че младите български таланти в спорта заслужават своето признание и целият екип на Free Media Group ще направи всичко възможно, за да го получат.
 
От днес до 19 декември включително спортните журналисти ще могат да гласуват за 10-те най-добри спортисти (до 19 г.), както и за отбор и треньор №1 на годината сред подрастващите. Номинирали сме 41 млади състезатели от 22 вида спорт, както и 7 отбори от 5 спорта и 9 треньори от 6 вида спорт. Разбира се, наясно сме, че много повече спортисти заслужават да получат своето признание за успехите, които имат през годината, и затова сме оставили отворена системата за гласуване. 
 
Надяваме се на съдействието на всички федерации, треньори и най-вече на семействата на младите таланти, за да превърнем тяхното признание в началото на януари 2022 г. в един истински празник за целия български спорт, който се нуждае повече от всякога от вяра в бъдещето. 

 

---


BGAthletic.com

КоментариПоследни новини Най-четени