Шрифт:

Спринтьорско състезание на световното по полумаратон

Спринтьорско състезание на световното по полумаратон
08-10-2012 18:01

Един от официалните партньори на Международната асоциация на атлетическите федарации (IAAF) аdidas организира и състезание за спринтьори в Каварна. Спортната фирма осигури високотехнологично и удобно облекло за голяма част от участниците и всички служебни лица в 20-ото световно първенство по полумаратон в събота в крайморския град.

Спортният гигант обаче и този път не забрави за своите фенове. 6-ма от тях вече получиха VIP билети за двама, с които наблюдаваха първенството от VIP трибуната на трасето. На специално изградената adidas зона по време на самия полумаратон, големият бранд даде възможност на всички присъстващи да участват в running активация за спечелване на най-леките обувки в категория Бягане - adizero F50 Runner.

Обувките adizero F50 Runner съчетават в себе си ключови adidas технологии. Със своите 240 грама те се превръщат в най-леките и най-бързи обувки в категория Бягане, създавани досега. Технологиите, използвани в adizero F50 Runner включват adiPRENE®+ и adiWEAR®, които предотвратяват бързото износване, осигуряват по-голям комфорт и спомагат за по-добри резултати. Иновативната Torsion® система за по-добра стабилност и контакт при всякакъв терен осигурява най-добър преход на ходилото от пръстите към петата. Технологията ForMotion™ спомага за адаптиране на обувката към индивидуалния стил на движение - с нея кракът се движи много по-гладко и балансирано.


Тагове: СП Каварна 2012
BGAthletic.com

КоментариПоследни новини Най-четени